DE ERFENIS

Soms ben je op zoek naar avontuur en vindt het avontuur jou!

Jullie hebben een huis geërfd van een ver familielid. Op een dag wordt daar een geheimzinnig pakketje bezorgd dat de hele wereld is overgegaan. Het is duidelijk dat deze mysterieuze kist iets bevat dat heel belangrijk was voor je overleden familielid... Om de kist te openen en het geheim te onthullen, moeten jullie een serie van raadsels en puzzels oplossen. Maar de tijd dringt! Kunnen jullie het mysterie oplossen voordat de batterij van de kist leeg is en het geheim voor altijd verloren gaat?


'De Erfenis' is een escape kist, waarbij je - net als in een escaperoom - een reeks puzzels en raadsels moet oplossen. Het gaat hierbij het inbreken in de kist in plaats van het ontsnappen uit een kamer.


De Erfenis op locatie

Met dit spel kan elke kamer een escaperoom zijn! Alle spannende elementen van een escaperoom zitten in de kist. Zo kan het spel ook op jullie locatie gespeeld worden, bijvoorbeeld thuis, op kantoor of in de (sport)kantine. Vermeld in de opmerking van je reservering indien je het spel op locatie wilt spelen.


Remote Erfenis

Het is nu ook mogelijk De Erfenis online te spelen! Speel de remote game samen met je vrienden, familie of collega's. Kijk hier voor meer info.ANDERE ESCAPEROOMSDe Bunker
 RESERVEER EEN ESCAPEROOM
DE ERFENIS

1. SELECTEER EEN TIJDSLOT
Liever een ander tijdstip dat er niet tussen staat? Bel of mail ons gerust!


DONDERDAG 2022-06-09
Wilt u voor meer dan 6 personen boeken?

RESERVEER MEERDERE ESCAPEROOMS